Content

Tameson: dé online-specialist voor fluid control.

Leestijd: 3 minuten
case tameson riumssen

Tameson is dé online-specialist voor fluid control. De magneetventielen, filters en dempers, fittingen, meet- en regelapparatuur en slangen van het Eindhovense bedrijf gaan de hele wereld over. Ze hebben dan ook meer dan 15.000 producten op voorraad, vooral voor de zakelijke markt, maar ook voor particulieren.

Uitdaging

Tameson managing partner Jan-Willem Pustjens wilde meer betrokkenheid met de klant creëren. Het bedrijf heeft een technisch goedwerkende webshop met veel producten, een duidelijke navigatie en goede productinformatie. De site is eenvoudig in het gebruik en is perfect geoptimaliseerd voor Google, maar is vooral gericht op een technisch product.

Opdracht

Zorg voor content die de website persoonlijker maakt en laat zien dat we betrokken zijn bij onze klanten. En geef de bezoekers het gevoel dat er ook daadwerkelijk personen achter de website zitten.

Oplossing

Samen met Tameson zijn we om de tafel gaan zitten om te kijken op welke manier de site een meer persoonlijke touch konden geven. Al snel kwamen we tot de ontdekking dat persoonlijke profielen van medewerkers en case studies met klanten een goede manier voor Tameson is om te laten zien dat zij niet alleen een autoriteit zijn op het gebied van magneetventielen, maar ook een mooi bedrijf waar mensen werken die hart voor de zaak en liefde voor het product hebben.

Resultaat

De persoonlijke profielen en case studies zorgden onder ander voor:

  • Betrokkenheid met klanten;
  • Autoriteit uitstralen;
  • Extra SEO-mogelijkheden.

Wil jij ook dat wij wekelijks of maandelijks content maken voor jouw bedrijf? Klik dan HIER voor meer informatie!

Tameson over Riumssen

Directeur Jan-Willem Pustjens over de samenwerking met Riumssen:

Jan-Willem Pustjens Tameson Riumssen

“Riumssen helpt ons met contentmarketing. Wij werken met een vrij technisch product en dan is het vaak lastig om online met je doelgroep betrokkenheid te creëren. Riumssen heeft hier slimme oplossingen voor bedacht in de vorm van case studies waarbij onze klanten zelf aan het woord komen. Daarnaast is het team van Riumssen fijn om mee te werken. Professioneel, niet afwachtend en doelgericht. Wij zijn dan ook blij met deze samenwerking!”  ⭐⭐⭐⭐⭐

Jan-Willem Pustjens
Tameson

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen met het schrijven van case studies, blogs, interviews of webteksten? Bel naar 040-2110953 voor een geheel vrijblijvend gesprek met Serge van Uden. Hij vertelt je graag wat Riumssen voor je kan betekenen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.