Content, Huisstijl, UI/UX, Vertalingen, Website

Hotel Restaurant Los Limoneros

Leestijd: 3 minuten

In 2022 veranderde Hotel Restaurant Los Limoneros (De Citroenbomen) van eigenaar. De nieuwe eigenaren verbouwden het verouderde Spaanse hotel in het populaire dorpje Moraira tot een ware oase van luxe en rust, inclusief een comfortabele Ibiza-sfeer en ongekende gastvrijheid. Daarnaast is het hotel voorzien van een restaurant waar door de Eindhovense chef Marlon op sterrenniveau de lekkerste gerechten worden geserveerd. 

Uitdaging

Uiteraard moest er een website voor het hotel komen. Deze moest klaar zijn wanneer Los Limoneros in september 2023 open zou gaan. Maar er was nog niets. Geen management, geen huisstijl, geen foto’s en geen teksten, eigenlijk was er geen hotel, alleen maar een aantal muren en een leeg zwembad. 

Opdracht

Maak een website waar de Ibiza/Boheemse sfeer die in het hotel heerst overgebracht wordt op de bezoeker van de site. Men moet eenvoudig kunnen reserveren en het menu van het restaurant kunnen vinden. De website moet ook viertalig zijn. 

Oplossing

Samen met de eigenaars, managers en illustrator/branding-expert zorgde Riumssen dat er een huisstijl werd ontwikkeld. Vanuit daar werd het design voor de website gemaakt. De website zelf werd op maat in WordPress ontwikkeld. Hierdoor kan het management op een later moment zelf eenvoudig nieuwe content toevoegen. 

De basis van de teksten werden door Riumssen geschreven. Omdat nog niet bekend was in welke tone of voice de teksten moesten zijn zorgde het Los Limoneros management zelf voor de verfijning. Toen deze definitief waren hebben wij voor de Engelse, Spaanse en Duitse vertalingen gezorgd. 

Op het laatste moment toen het hotel zo goed als klaar was werd een fotoshoot door Los Limoneros zelf georganiseerd. Riumssen zorgde ervoor dat de foto’s op de website werden geplaatst en de site de lucht in ging. 

Resultaat

De website straalt precies de sfeer uit die Los Limoneros voor ogen had en het is eenvoudig voor de bezoeker om een kamer te boeken en te zien wat er op het menu staat en een tafel te boeken. 

Wil jij ook een nieuwe website die precies past bij je bedrijf én je doelgroep? Neem dan hier contact met ons op. 

Los Limoneros over Riumssen

General Manager Stefanie Zwennes-Blankers over de samenwerking met Riumssen:

Met het recent geopende hotel en restaurant Los Limoneros hebben Serge en zijn team ons fantastisch geholpen bij het ontwikkelen van een prachtige en goed werkende website, en dat binnen korte tijd.

Ze zijn proactief, tonen creativiteit en staan altijd paraat om items aan te passen of last-minute veranderingen door te voerenAls team van Los Limoneros hebben wij dit als zeer prettig ervaren.

Stefanie Zwennes-Blankers
Hotel Restaurant Los Limoneros

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen met het ontwerpen, bouwen, hosten en onderhouden van een nieuwe website? Bel naar 040-2110953 voor een geheel vrijblijvend gesprek met Serge van Uden. Hij vertelt je graag wat Riumssen voor je kan betekenen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.