UI/UX, Website

ENNAIR ProjectDesign BV

Leestijd: 3 minuten

ENNAIR is een servicegericht bedrijf gespecialiseerd in professionele projectinrichting voor jouw kantoor, instelling, hotel of horecagelegenheid. Van ontwerp, via de werkplekanalyse, het opstellen van het budget, meubel en materialenplan, de planning en projectbegeleiding, tot de complete realisatie van de inrichting.

Uitdaging

Rianne Kuyken, eigenaar van ENNAIR, wist dat het de hoogste tijd was voor een compleet nieuwe website. De vorige website van ENNAIR was sterk verouderd en de partij die hem gebouwd heeft was failliet en kon hem dus niet meer onderhouden.

Opdracht

Maak een goede, actuele website voor ENNAIR die er visueel aantrekkelijk uitziet en die goed vindbaar is in de zoekmachines. Met een heldere navigatie en veel ruimte om projecten en merken uit te lichten.

Oplossing

Een compleet nieuwe WordPress-website inclusief design, hosting en onderhoud. De beeldvullende afbeeldingen die je ziet als je op de site komt, laten je als bezoeker direct weten dat je hier te maken hebt met een bedrijf dat écht kennis van zaken heeft. De ervaring en autoriteit moest van de site af spatten en dat is gelukt.

Resultaat

Een enorm stijlvolle website die expertise uitstraalt en tegelijkertijd heel functioneel is. Geïnteresseerden kunnen heel snel zien wat ENNAIR te bieden heeft en welke projecten al gerealiseerd zijn.

Meerdere nieuwe klanten hebben al aangegeven dat ze ENNAIR hebben gevonden door te zoeken in Google. Dat is een flinke verbetering ten opzichte van de oude site.

Wil jij ook een nieuwe website die precies past bij je bedrijf én je doelgroep? Klik dan HIER voor meer informatie!

ENNAIR over Riumssen

Directeur Rianne Kuyken over de samenwerking met Riumssen:

“Met Serge ben ik het avontuur aangegaan. Ik wist daarbij precies hoe ik wilde dat de website eruit zou komen te zien, ik kon het alleen niet zelf zo maken. Daardoor kon ik ook heel snel aangeven bij voorstellen wat ik er goed aan vond en wat ik graag anders wilde hebben. De ontwerper van Riumssen is er redelijk snel in geslaagd om iets te maken dat mij aansprak. Tot op detailniveau hebben ze precies gemaakt wat ik graag wilde.”

Rianne Kuyken
ENNAIR ProjectDesign BV

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen met het ontwerpen, bouwen, hosten en onderhouden van een nieuwe website? Bel naar 040-2110953 voor een geheel vrijblijvend gesprek met Serge van Uden. Hij vertelt je graag wat Riumssen voor je kan betekenen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.