Content, UI/UX, Website

van Spreuwel Transport

Leestijd: 3 minuten

Van Spreuwel Transport is een logistieke dienstverlener die werkt voor gerenommeerde opdrachtgevers, in diverse sectoren, zoals technische groothandels, leveranciers van sportmaterialen, groothandelaren in sanitair, meerdere internetwinkels en Brainport-gerelateerde bedrijven.

Uitdaging

Frank van Spreuwel, mede-eigenaar van Van Spreuwel Transport, had een idee in zijn hoofd hoe een compleet nieuwe website eruit zou moeten zien. Hiervoor zocht hij een no-nonsense partij die past bij zijn eigen familiebedrijf.

Opdracht

Maak een goede, actuele website voor Van Spreuwel Transport, die goed weergeeft waar het bedrijf voor staat en potentiële werkzoekenden overtuigt om te solliciteren. Regel daarbij ook de teksten, het ontwerp en nieuwe foto’s.

Oplossing

Een compleet nieuwe WordPress-website inclusief design, content review, fotoshoot en onderhoud. Bovendien is er een koppeling met het ordersysteem, waar klanten hun orders kunnen aanmelden via een login. Riumssen past ook de vacatures aan wanneer dat nodig is.

Resultaat

Een website die up-to-date is en precies uitstraalt hoe het bedrijf is. Het is geen verkoopkanaal voor Van Spreuwel Transport, maar vooral bedoeld voor klanten om online hun orders aan te melden achter een inlog. Voor de vacatures is het wel belangrijk dat geïnteresseerden kunnen zien wat voor bedrijf het is. Daarvoor is de nieuwe website een mooi instrument.

Wil jij ook een nieuwe website die precies past bij je bedrijf én je doelgroep? Klik dan HIER voor meer informatie!

Van Spreuwel Transport over Riumssen

Directeur Frank van Spreuwel over de samenwerking met Riumssen:

“Het proces van onze nieuwe website verliep heel soepel. Onze aanwijzingen werden goed opgevolgd en als iets niet kon dan kregen we dat ook als antwoord. Terwijl de fotograaf bezig was met de fotoshoot, was Serge al aan het meekijken en overlegden ze of het bruikbaar was of niet. Het bijsturen gebeurde ter plekke. Dat werkte heel prettig.”

Frank van Spreuwel
van Spreuwel Transport

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen met het ontwerpen, bouwen, hosten en onderhouden van een nieuwe website? Bel naar 040-2110953 voor een geheel vrijblijvend gesprek met Serge van Uden. Hij vertelt je graag wat Riumssen voor je kan betekenen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.