Content, Social Media, Website

bureau FRANKEN: Top projectmanagement- bureau in de bouw

innovation powerhouse bureau FRANKEN case study

bureau FRANKEN is een projectmanagementbureau in Eindhoven. De organisatie helpt klanten bij huisvestingsvraagstukken, door het geven van no-nonsense adviezen, het maken van haalbaarheidsanalyses en het verzorgen van projectmanagementstructuren en -processen.

Uitdaging

bureau FRANKEN had een verouderde website waarmee zij de klanten niet goed meer kon aanspreken. Daarnaast wilde het bureau op regelmatige basis meer nieuwe content plaatsen in de vorm van nieuwe projecten, interviews en nieuwsberichten.

Opdracht

Het realiseren van een moderne website dat met nieuwe content weer gaat ‘leven’ en interessant wordt voor bezoekers.

Oplossing

Riumssen bouwde een WordPress-website die aan alle eisen van vandaag de dag voldoet. Zo is de website responsive, waardoor er ook bij mobiel gebruik een goede weergave van de website getoond wordt. De website wordt door Riumssen up-to-date gehouden door maandelijks aan de vormgeving te werken en nieuwe content te plaatsen. Twee keer per maand worden nieuwe projecten geplaatst in een vast stramien dat door Riumssen zelf is ontwikkeld. Daarnaast worden interviews met medewerkers, klanten en leveranciers geplaatst. Alsmede berichten uit de media. Al deze artikelen worden ook via social media gedeeld. Regelmatig wordt de website voorzien van nieuw beeld. Hierdoor blijft de website levendig. Doordat de nieuwe website een WordPress-website is, is deze ook beter te beheren. Medewerkers kunnen makkelijk zelf content plaatsen.

Om de resultaten van de website meetbaar te maken, richtte Riumssen bovendien een Google Analytics-account in.

Resultaat

Het realiseren van een moderne website en nieuwe content zorgden voor:

  • Een sterk online visitekaartje;
  • Een hogere activiteit op de website en socialmediakanalen;
  • Een duidelijk overzicht van online behaalde resultaten (via Google Analytics).

bureau FRANKEN over Riumssen

Directeur Karel Franken over de samenwerking met Riumssen:

Karel Franken case study bureau FRANKEN Riumssen

“Voorheen wisten we allemaal dat we onze website en social media goed moesten bijhouden, dat is erg belangrijk in deze tijd. We spraken het vaak af met elkaar maar het kwam er gewoon vaak niet van! Druk met klanten, met andere belangrijke zaken. Een mooi artikel op de website kwam vaak op de laatste plaats waardoor onze website niet up to date was.”

“Nu heeft Riumssen onze website vernieuwd en onze bedrijfsprofielen op Facebook, Twitter en Linkedin opgefrist en actueel gemaakt. Riumssen zorgt iedere maand voor content, interviewt onze mensen als we met een leuk project bezig zijn en plaatst artikelen die in de media verschijnen op onze site. De leuke dingen worden vervolgens weer gedeeld op de socialmediakanalen. De samenwerking is heel ontspannen en leerzaam. Het voelt fijn dat die zaken in goede handen zijn, het ontzorgt en motiveert. We blijven samen met Riumssen elke maand weer stappen vooruitzetten. Kijk zelf eens op internet wat je ervan vindt!” ⭐⭐⭐⭐⭐

Karel Franken
bureau FRANKEN

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen met het bouwen van een nieuwe website, nieuwe content creëren of het beheer van uw social media? Bel eens naar 040-2110953 voor een geheel vrijblijvend gesprek met Serge van Uden. Hij vertelt je graag wat Riumssen voor je kan betekenen.

Benieuwd wat we voor jouw kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.