Content, UI/UX, Website

EPAplus: Energielabels voor de zakelijke markt.

Leestijd: 3 minuten

Per 1 januari 2023 moet ieder bedrijfspand groter dan 100 m2 minimaal energielabel C hebben. bureau FRANKEN zag dit als een mooie gelegenheid om hun aanbod van diensten te verbreden en startte daarom een nieuw bedrijf; EPAplus. Riumssen had de eer om zowel de huisstijl als de website te ontwerpen en te bouwen. 

Uitdaging 

EPAplus is een nieuw bedrijf. Er was geen logo, geen huisstijl, alleen een naam. Vanuit deze ‘0’ positie zijn we gaan werken. 

Opdracht 

bureau FRANKEN directeur Bart van Gestel wist precies wat hij wilde. Het moet duidelijk zijn wat EPAplus doet en wat het kost. En het moet eenvoudig zijn om contact te maken. De kleuren groen die hij mooi vond werden ook snel gevonden. Omdat EPAplus in Innovation Powerhouse (een oude energiecentrale) op Strijp-T gevestigd is, mocht dit ook wel in het logo terugkomen.  

Oplossing 

We zijn begonnen met het ontwerpen van een logo. Dit hebben we strak gehouden, twee kleuren groen gebruikt en onder de bedrijfsnaam de tekst ‘Energielabels voor bedrijven’ geplaatst. Hierdoor is meteen duidelijk wat EPAplus doet en waar het voor staat. Daarna was de website aan de beurt. Met een frisse en vooral groene uitstraling is op iedere pagina meteen te zien wat EPAplus doet en waar het bedrijf voor staat. Ook is op iedere pagina meteen te zien wat de kosten zijn voor een energielabel en binnen twee klikken contact met EPAplus te maken. 

Resultaat 

De website was binnen 6 weken online (Riumssen verzorgt ook de hosting en het beheer) en zorgde voor: 

  • Beter vindbaarheid en zichtbaarheid online; 
  • Autoritaire uitstraling; 
  • Extra informatiebron voor klanten en mogelijke klanten. 

EPAplus over Riumssen

bureau FRANKEN Directeur Bart van Gestel over de samenwerking met Riumssen:

bart van gestel bureau FRANKEN

Riumssen luistert goed naar onze wensen, spiegelt deze aan huidige trends en levert vervolgens een strakke site op binnen het taakstellend budget.” 

Bart van Gestel
bureau FRANKEN

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen met het schrijven van case studies, blogs, interviews of webteksten? Of ben je op zoek naar een bedrijf dat je hele website kan bouwen, vullen met content en beheren? Bel naar 040-2110953 voor een geheel vrijblijvend gesprek met Serge van Uden. Hij vertelt je graag wat Riumssen voor je kan betekenen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.