Hosting & Beheer

Hoe houd je jouw website in goede conditie?

Leestijd: 3 minuten
WordPress onderhoud en beheer

Eindelijk, je nieuwe website is live! Nu kun je lekker achterover leunen en hoef je niks meer te doen. Denk je dat? Dan wordt het hoog tijd dat we je eens wat info geven over het beheer en onderhoud van je site. Dat is namelijk essentieel voor de werking ervan. Daarover vertellen we je graag meer. 

Waarom is beheer en onderhoud eigenlijk nodig?

Het makkelijke antwoord is: om dezelfde reden waarom voor je auto en huis onderhoud en beheer belangrijk is om alles soepel te laten verlopen. Als je niks doet aan je website, veroudert hij en wordt onveilig of werkt hij niet meer. En dat is nu precies wat je wilt voorkomen. 

Voorkom een gehackte of niet-werkende website

In software komen soms bugs voor. Die zorgen ervoor dat iets niet werkt zoals het moet. Tijdens het beheer van je website zorgt Riumssen ervoor dat dit soort bugs opgelost worden. Sla je dit onderhoud over, dan kun je je wel voorstellen dat je website steeds meer in verval raakt. Tot het punt dat je bezoekers niet eens meer op de juiste plek kunnen komen of een bestelling kunnen plaatsen. Daarom is het van groot belang om regelmatig onderhoud te laten plegen. 

Naast bugs kunnen er ook kwetsbaarheden in de code van je website zitten. Zodra die ontdekt worden door hackers, hebben zij vrij spel en ben jij niet meer de baas over je eigen site. Daar moet je toch niet aan denken? Laat ons de veiligheid van je website waarborgen! 

Een APK voor je WordPress-website

Net zoals je auto elk jaar voor de keuring moet, houden wij de techniek van je website ook periodiek bij. Zo kun je erop vertrouwen dat je code altijd up-to-date is. Veilig en optimaal werkend, precies zoals we het graag zien. 

Wat is hosting precies en waarom is het belangrijk?

We kunnen bij Riumssen alles voor je verzorgen als het gaat om een website laten maken. Van strategie, vormgeving en development tot content. Maar dat heeft allemaal geen enkele zin als we niet over hosting nadenken. Hosting is namelijk het verzorgen van de fysieke plek (een server) waar jouw website draait. Zonder dat onderdeel kunnen we bedenken en maken wat we willen, maar dan ziet niemand het. 

Uiteraard zoeken we het hostingpakket precies uit voor jouw wensen. We kunnen het zo uitgebreid maken als jij wilt. Welk pakket je ook kiest, we zorgen altijd dat je site veilig gehost wordt. 

Wil je zeker weten dat jouw website goed onderhouden wordt en bovendien snel en veilig gehost wordt? Serge en zijn team van specialisten helpen je verder, zodat je op elk moment kunt rekenen op een website én server die up-to-date is. 

Ook zo’n interessante blog op je website? Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.