Website

De 5 belangrijkste pagina's voor een professionele website

Leestijd: 3 minuten
belangrijkste pagina's website Riumssen

Jij wilt toch ook dat de website van jouw bedrijf doet waar hij voor gemaakt is? Juist, je wilt dat de bezoekers je gaan bellen voor een afspraak of je dienst of product direct aanschaffen. Daarom is het belangrijk dat de onderstaande vijf pagina’s altijd aanwezig en helemaal op orde zijn als je een website laat maken

Een professionele website heeft altijd de volgende 5 belangrijke pagina’s 

Iedere professionele bedrijfswebsite heeft de volgende pagina’s. Ze zijn allemaal belangrijk, maar het is wel zaak dat ze ook op de juiste volgorde getoond worden.
 

 1. Home

  De Homepagina van je website is de digitale etalage van je bedrijf. Hier moet meteen duidelijk zijn wie jullie zijn en wat jullie doen. Zorg ervoor dat de bezoeker op deze pagina altijd wel ergens contact met je op kan nemen.

 2. Diensten en/of producten

  Hier kan de bezoeker van je website zien/lezen wat jouw bedrijf levert. Of nog beter; welke problemen jij voor je klanten oplost. Geef zoveel mogelijk informatie, zoals prijzen, omschrijvingen, foto’s, maten en mogelijkheden. Vergeet niet een Call To Action button toe te voegen. Als je bezoeker zich hier bevindt is hij vaak erg geïnteresseerd in je product of dienst.

 3. Casestudies (met klantenervaringen)

  Vertel hier hoe jij de problemen van je klanten oplost. Bij iedere study laat je zien dat je bedrijf een autoriteit op zijn vakgebied is. Met een mooie quote van een klant erbij overtuig je nieuwe klanten nog sneller.

 4. Over ons

  Vertel je bezoeker hier alles over je bedrijf. Hoe en waarom het ooit gestart is, vertel een stukje geschiedenis en voeg foto’s van het bedrijfspand, je personeel en jezelf toe. Dat geeft vertrouwen en misschien ook wel net het zetje om je bezoeker te laten bellen of te bestellen.

 5. Contactpagina

  De contactpagina is vaak het ondergeschoven kindje van de website. Vaak is er alleen een adres en telefoonnummer te vinden en een kaartje met daarop een pijl naar het adres. Zorg ook eens voor een leuke tekst die de bezoeker aanspoort om je te bellen of het contactformulier in te vullen. Je wilt toch niet dat deze potentiële klant juist hier afhaakt.

  Kijk hier hoe onze contactpagina geschreven is. 

Zorg voor een goede basis 

Met deze vijf paginas zet je de basis van je website neer. Zij mogen nooit ontbreken. Zorg wel dat ze zo geschreven zijn dat de bezoeker het gevoel krijgt dat hij of zij welkom is, dat de informatie die men zoekt eenvoudig te vinden is en dat men je vertrouwt en het gevoel krijgt dat jouw bedrijf zijn of haar probleem op kan lossen. 

Een professionele website laten maken voor jouw bedrijf 

Is de website van jouw bedrijf aan vervanging toe of ben je net gestart en wil je een keigoeie website met rake content die ervoor zorgt dat potentiële klanten contact met je opnemenBel dan met 040-2110953 of mail naar hello@riumssen.nl. Dan vertellen we je graag (en geheel vrijblijvend) wat Riumssen voor jouw bedrijf kan betekenen. 

 

Ook zo’n interessante blog op je website? Neem vrijblijvend contact op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.