Hosting & Beheer

Een goed WordPress-beheerpakket redt levens

Leestijd: 3 minuten
wordpress-beheerpakket

Oké, misschien overdrijf ik een beetje, maar een goed WordPress-beheerpakket geeft wel rust. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat je WordPress en plugins up-to-date zijn. Daardoor blijft je website stabiel en wordt minder snel gehackt. Mocht er onverhoopt toch iets fout gaan, dan is er altijd een back-up van de site en alle content. In deze blog vertel ik waarom een WordPress-beheerpakket een must is voor iedere WordPress-website.

Zomaar je WordPress updaten geeft problemen

Een klant die een mooie website heeft laten maken door Riumssen, maar geen beheerpakket bij ons afneemt, mailde ons een tijdje terug. Hij had gezien dat er een nieuwe versie van WordPress was verschenen en besloot deze te downloaden en te installeren. Een fluitje van een cent (dacht hij) en binnen een paar klikken had hij dan ook de nieuwste versie gedownload en geïnstalleerd.

Na het installeren verscheen er echter een foutmelding op de website. Uiteraard werd Riumssen gemaild met de vraag of we dit ‘even’ konden oplossen.

Reden voor de foutmelding: Een van de plugins was nog niet compatible met de laatste WordPress-versie. Uiteraard hebben we zijn probleem snel opgelost en neemt de klant nu een beheerpakket bij ons af.

Met een WordPress-beheerpakket is je website veiliger en stabieler

Wij adviseren onze klanten altijd meteen een WordPress-beheerpakket aan te schaffen als zij een website door Riumssen laten bouwen. En wel om de volgende redenen:

 1. Je WordPress en plugins zijn altijd up-to-date

  Als je gebruik maakt van de laatste WordPress-versie en je plugins up-to-date zijn dan kun je er gif op innemen dat je website stabiel en veilig is.

 2. Er worden regelmatig back-ups van je website gemaakt

  Het is een fijn idee om te weten dat als er onverhoopt toch wat met je website misgaat (de server waar hij op staat kan bijvoorbeeld crashen) je hem snel weer de lucht in krijgt, omdat er nog een back-up is.

 3. Je website wordt op malware gecontroleerd

  Niemand wil malware op zijn computer of server. Het kan altijd gebeuren dat er toch van dit softwaregespuis zich in jouw software verschuilt. Dan is het fijn als dat tijdig wordt gedetecteerd en verwijderd.

 4. Er wordt 24 uur per dag gecontroleerd of je website nog online is

  Jij controleert natuurlijk niet ieder uur of je website nog werkt, maar het is wel belangrijk dat je website altijd online is. Met een beheerpakket van Riumssen weet je dat dit altijd goed zit.

Dit zijn slechts vier redenen om een beheerpakket af te nemen, maar de beheerpakketten van Riumssen zijn veel uitgebreider. Kijk hier welk WordPress-beheerpakket het beste bij jou website past.

 

Laat je WordPress-website beheren door een professional

Riumssen vindt het belangrijk dat jouw bedrijfswebsite altijd perfect werkt en goed functioneert. Met één van onze beheerpakketten is dat 99,9% van de tijd het geval. En is dat onverhoopt een keer niet zo, dan lossen we het zo snel mogelijk voor je op.

Interesse? Neem dan contact op met Serge van Uden door te bellen met 040-2110953 of te mailen naar serge@riumssen.nl. Hij vertelt je graag (en geheel vrijblijvend) wat Riumssen voor jou bedrijf kan betekenen.

Ook zo’n interessante blog op je website? Neem vrijblijvend contact op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.