Waarom u met Riumssen kiest voor marketing die rendement oplevert

Groot probleem: beperkt rendement uit websites en marketing

  • U heeft een website die niet of onvoldoende vindbaar is in zoekmachines?
  • U heeft al veel websitebezoekers, maar u zou willen dat meer bezoekers een conversie opleveren?
  • Heeft u geen tijd om uw social media kanalen te beheren?
  • U wilt een relatiemagazine maken, maar weet niet waar u moet beginnen?
  • U doet al veel aan marketing, maar het rendement in onvoldoende?

Vaak spreek ik met ondernemers die tegen deze problemen aanlopen. Het gevolg hiervan is dat zij investeren in een website, social media of andere vormen van marketing, dat onvoldoende rendement oplevert. Zonde natuurlijk.

Over ons Riumssen

Ik ben ervan overtuigd dat alleen een website hebben niet voldoende is. Daarnaast geldt voor bijvoorbeeld social media dat het ook niets oplevert als er geen tijd, kennis en kunde in wordt gestoken. Het gaat om de juiste keuzes en focus. Ondernemers besteden veel geld aan een mooie website, maar aan de vindbaarheid, effectiviteit en optimalisatie wordt niet gedacht.

Focus op groei en het complete plaatje

meer omzet

Riumssen gaat daar anders mee om. Voor onze klanten richten wij ons op groei.

Niet zomaar een website bouwen, maar een website die geoptimaliseerd is voor Google en waarop bezoekers hun doelen weten te bereiken. Daarnaast hebben wij mooie voorbeelden van omzetgroei naar aanleiding van een relatiemagazine.

Voor social media beheer geldt dat op basis van uw doelstellingen een heldere strategie wordt neergelegd, die we vervolgens ook kunnen uitvoeren. Deadlines bewaken, sterke content creëren en keuzes maken op basis van data maken dat wij met Riumssen succes behalen voor bedrijven.

Kennismaken? Neem contact op via hello@riumssen.nl, 040 – 211 09 53 of het contactformulier.

Succes cases

Met onze diensten hebben wij al mooie successen behaald. Bekijk de cases van diverse vaste klanten:

Janssen Steijlen: social media beheer
“Bij Riumssen heeft men veel kennis van zaken en is daarnaast informeel, accuraat en slagvaardig!”

OBI: relatiemagazine
“Zonder Riumssen zou ons relatiemagazine Bits&Bytes nooit het daglicht hebben gezien.”

Bureau Franken: nieuwe website
“De samenwerking is heel ontspannen en leerzaam. Het voelt fijn dat die zaken in goede handen zijn, het ontzorgt en motiveert. We blijven samen met Riumssen elke maand weer stappen vooruitzetten.”

Marketingprojecten leiden naar een succesverhaal

Ik, Serge van Uden, wist 13 jaar een doelgroep te binden aan het rock tijdschrift Up Magazine. In die jaren was ik hoofdredacteur/uitgever en deed ik voor het magazine alles zelf op het gebied van marketing en content. Ik vind het een sport om succes te behalen voor mijn klanten en er het maximale uit te halen.

Daarnaast zit het managen van marketingprojecten in mijn bloed. Met Riumssen heb ik een team van specialisten om me heen verzameld die ik aanstuur. Zij werkten al voor grote klanten, zoals Jumbo, Essent en Ziggo. Ik wil mijn klanten het beste van het beste geven en sta voor kwaliteit.

De specialisten voeren de inhoudelijke werkzaamheden uit. Ik ben het aanspreekpunt voor de klant, doe de communicatie tussen de diverse disciplines, bewaak de planning, controleer de uitvoering en ben verantwoordelijk voor kostenbeheersing. Gezamenlijk dragen wij bij aan het realiseren van het maximale rendement voor u als klant. Uw enige taak is nog om de nieuwe stroom aan klanten of sales te gaan opvolgen.

Meer weten over wat Riumssen voor u kan betekenen? Bel 040 – 211 09 53, mail me via hello@riumssen.nl of vul het contactformulier in.

Meer weten? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam *

E-mailadres *

Telefoon *

Uw wensen *