Social media uitbesteden

De groeiende populariteit van social media betekent ook een groei in online marketingkansen. Juist omdat social media kanalen zoals Facebook en Instagram zo populair zijn, is het vaak effectief om hier vanuit commercieel oogpunt op in te spelen.

Social media beheren kost echter wel kennis, tijd, aandacht en creativiteit. In die combinatie ligt in de praktijk voor organisaties een grote uitdaging. Het is niet zomaar iets wat u erbij doet.

Social media uitbesteden kan dan een slimme keuze zijn. Uw social media beheer wordt volledig verzorgd, u bent goed zichtbaar, er is interactie met uw doelgroep en u profiteert van de groei die we met uw social media kanalen realiseren.

Social media beheer: onze aanpak

Wanneer Riumssen voor u met social media beheer aan de slag gaat, bepalen we de doelstellingen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Groei van uw Facebookpagina in aantal likes (zie de case van GoodHabitz)
  • Groei van verkeer vanuit uw social media kanalen naar uw website
  • Het realiseren van conversies
  • Groei van uw totale bereik via Facebook, LinkedIn, Instagram en/of Twitter
  • Meer interactie met uw doelgroep

Doelen + optimaliseren = groei

Op basis van uw doelstellingen maken we een contentkalender met het type content dat past bij uw doelgroep. Dit zijn bijvoorbeeld rubrieken of creatieve ideeën om uw bereik op social media te vergroten.

Gaandeweg blijven we de content strategie optimaliseren. Riumssen hanteert namelijk een data gedreven aanpak, die volledig is toegespitst op het realiseren van groei.

Social media inzetten als marketingtool

Een succesvolle social media strategie begint met een gedegen plan. Riumssen weet uit ervaring heel goed wat werkt en wat juist niet werkt. Hierdoor zorgt social media uitbesteden voor meer effectiviteit dan wanneer u zelf het wiel opnieuw moet uitvinden.

Daarnaast hebben wij indien gewenst ook de kennis en kunde in huis om uw doelstellingen een extra boost te geven door middel van adverteren op Facebook en Instagram.

Social media beheer uitbesteden is een goede keuze als u zich wel met de ‘likes’ van social media wilt bezighouden en niet de ‘dislikes’. Riumssen zorgt ervoor dat u zich enkel hoeft te richten op hetgeen u het liefst doet: uw core business.

Social media uitbesteden prijs

Wat kost dat nou als wij social media willen uitbesteden? We kunnen ons voorstellen dat u wilt weten aan wat voor bedrag u moet denken. Dit is helaas niet op voorhand te zeggen. Het hangt namelijk af van wat u wilt en nodig heeft om uw doelstellingen te bereiken.

De prijs van social media uitbesteden hangt dus simpelweg af van de omvang van de opdracht, de looptijd en de hoeveelheid social kanalen die hierbij komen kijken. Riumssen maakt uiteraard graag een vrijblijvende offerte op maat voor u.

Wilt u meer informatie over social media beheer uitbesteden? Bel 040–2110953, mail naar hello@riumssen.nl of vul het contactformulier in.

Wat klanten over ons zeggen

Maarten Franken GoodHabitz Riumssen

“Iedere week worden er netjes 3 of 4 publicaties op onze social media kanalen geplaatst. Daar hebben wij met GoodHabitz ontzettend veel profijt van.”

Maarten Franken
GoodHabitz
Roger Zweegers OBI Automatisering Riumssen

“Zonder Riumssen zou ons relatiemagazine Bits&Bytes nooit het daglicht hebben gezien.”

Roger Zweegers
OBI Automatisering
Karel Franken case study bureau FRANKEN Riumssen

“Het voelt fijn dat die zaken in goede handen zijn, het ontzorgt en motiveert. We blijven samen met Riumssen elke maand weer stappen vooruitzetten.”

Karel Franken
bureau FRANKEN
Jac Janssen Case study Janssen Steijlen Riumssen

“Bij Riumssen heeft men veel kennis van zaken en is daarnaast informeel, accuraat en slagvaardig!”

Jac Janssen
Janssen Steijlen