WordPress website laten maken

Een maatwerk WordPress website laten maken? Voor een onderscheidende look & feel is het inderdaad slim om voor een professionele website op maat te gaan. WordPress leent zich hier uitstekend voor. Echter, de visie van Riumssen is dat een standaard website alleen niet voldoende is.

Riumssen richt zich erop dat u uw investering zo snel mogelijk terugverdient. Wij hebben daarom ook aandacht voor de effectiviteit en vindbaarheid van uw nieuwe website. Riumssen biedt drie websitepakketten aan, waarbij u kunt kiezen voor de variant die het beste bij uw organisatie past.

Wordpress Website laten maken

Uit ervaring weet Riumssen namelijk dat u er met alleen een website laten maken nog niet bent. Om die reden bouwen wij de complete website en zorgen we ervoor dat deze zo snel mogelijk rendement behaalt als saleskanaal of leadgenerator.

Niet alleen een WordPress website laten bouwen…

Als u een website laat bouwen door Riumssen, krijgt u dus niet alleen een website die er goed uitziet en werkt, maar ook alles wat ervoor zorgt dat die website straks voor u geld op gaat leveren. Denk bijvoorbeeld aan goede gebruiksvriendelijkheid, een optimaal design, een snelle website en zoekmachinevriendelijke teksten. Dit alles zorgt in combinatie met onze datagedreven aanpak voor maximaal resultaat.

Riumssen heeft een team van specialisten die voor A-merken hebben gewerkt, zoals Jumbo, Essent en Ziggo. Om u het werk bij het bouwen van een website uit handen te nemen, vormt Riumssen de schakel tussen u en deze online marketing specialisten. Zo kunt u zich bezighouden met uw core business.

 

Inhoud pakket: website laten bouwen bij Riumssen

Een WordPress website laten bouwen door Riumssen houdt een full service pakket in:

  • Een WordPress website: het geraamte van uw online visitekaartje.
  • Een gebruiksvriendelijk design (UX en UI): wij gaan niet alleen voor ‘mooi’, maar ook voor ‘effectief’, zodat u uw investering met de nieuwe website zo snel mogelijk terugverdient dankzij het realiseren van business.
  • Zoekwoordenonderzoek: Riumssen verricht een zoekwoordenonderzoek, zodat we weten waar de doelgroep naar zoekt en daar de navigatiestructuur en teksten op kunnen inrichten.Ÿ
  • Teksten: we schrijven de (zoekmachinevriendelijke) teksten voor u.
  • Fotografie en/of illustraties: wij verzorgen het beeld om uw website aan te kleden.

En dit doen wij met succes, zoals de case van Bureau Franken aantoont. Mocht u na het realiseren van de website nog meer aan marketing willen doen, dan staat Riumssen ook voor u klaar. Zoals voor SEO, SEA, social advertising, social media beheer, teksten of een relatiemagazine maken.

 

WordPress website laten maken: kosten

In de markt van webbouwers zijn er enorm veel aanbieders. Daarom is het moeilijk om kosten met elkaar te vergelijken. De één biedt goedkoop een standaard website aan en vraagt daarna voor elke aanpassing de hoofdprijs. Bij de ander kunt u een dure, uitgebreide WordPress website laten bouwen, waarvan u de helft van de functies niet gebruikt.

In beide situaties bent u onbedoeld en onbewust de dief van uw eigen portemonnee. Bij de keuze voor het laten bouwen van een website kunt om genoemde redenen niet makkelijk één op één vergelijken. Daarom is het uitgangspunt van Riumssen dan ook om niet op de prijs van een website te concurreren, maar op het neerzetten van een effectieve website.

Website + verkeer + gebruiksvriendelijk = must 

Kortom, onze visie is dat een ‘simpele’ website opleveren niet volstaat om de investering voor u daadwerkelijk binnen een korte periode terug te verdienen. Daarom kijken wij voor u verder dan alleen een WordPress website laten bouwen.

Wij maken websites voor ieder budget (design, gebruiksvriendelijkheid, WordPress website, SEO zoekwoordenonderzoek en SEO teksten inbegrepen). U hebt niets aan een website zonder verkeer of  waarop uw bezoekers hun doelen niet bereiken. Wilt u weten wat de kosten zijn voor een website laten bouwen bij Riumssen? Laat het ons weten en wij informeren u vrijblijvend.

Wilt u meer informatie over een website laten maken door Riumssen? Bel 040 – 211 09 53, mail naar hello@riumssen.nl of vul het contactformulier in.

Meer weten? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam *

E-mailadres *

Telefoon *

Uw wensen *